Trajal u Pirotu, Meševo u Resavici

Postavljeno: 06.11.2021

Lider na tabeli, Trajal, u 13. kolu Srpske lige Istok gostuje u nedelju u Pirotu ekipi Radničkog. Istog dana i Meševo igra na strani, u Resavici protiv Rembasa

Jedini tim u prvenstvu Srpske lige Istok bez poraza posle 12 odigranih kola nastojaće da to ostane i nakon nedeljnog gostovanja Radničkom u Pirotu.

Šef stručnog štaba Trajala Živojin Vidojević kaže da je atmosfera u ekipi odlična i očekuje dobar rezultat.

– Poštujemo Radnički kao tim koji u svojim redovima ima proverene igrače, koji dugo igraju zajedno, ali mi imamo jasan cilj i ne delimo protivnike na lakše i teže. Takav pristup nas je i doveo do prvog mesta. Uz stalno dobre partije koje pruža i odbrana i vezni red, raduje i forma naših ofanzivnih igrača i nadam se da će nam to doneti dobar rezultat u Pirotu i u presotale dve utakmice u završnici ove polusezone, tako da se nadam najboljem.

U Pirotu neće moći da igra Nikola Milošević, ali su ostali igrači spremni za meč. Među njima je i Matija Jovičić:

– Spremni smo kao i pred svaku utakmicu jer smo ušli ovu sezonu sa jedinim ciljem da budemo prvi. Atmosfera je dobra, igrači su u formi, ulazimo u utakmicu sa 110 posto i igramo na sva tri boda. Meševo u 13. kolu igra u Resavici protiv Rembasa. Ova ekipa je sa 14 bodova trenutno na 10. mestu Srpske lige Istok, dok je Rembas dve pozicije niže i sa pobedom manje.

Obe utakmice, između Radničkog i Trajala u Pirotu i između Rembasa i Meševa u Resavici, igraju se u nedelju od 13 sati.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top