Boks – Giletovi tigrovi pred novim izazovima

Postavljeno: 04.11.2022

Mladi bokseri Boks kluba Kruševac 037 nastavljaju da nižu uspehe. Nakon ligaške pobede u Čačku, gde su zabeležili pet pobeda i poraz, pred njima je u nedelju, 6. novembra, novo kolo Lige, koje se igra u Užicu.

Boksovaće tada osam mladih takmičara, koji ima iskustvo od jednog do deset mečeva. Sigurni učesnici su, kako saznajemo u Klubu: Luka Jovanović, Zoran Alić, Sergej Miletić, Vuk Vukajlović.

Njihov trener, Dragiša Milojević, ističe da svi imaju neverovatan potencijal. Luka Jovanović,  jedna od mladih nada kruševačkog boksa, kako je kazao za naš portal, očekuje da će imati više pobeda nego poraza:

– Treniram svaki dan, trudim se i dajem maksimum od sebe da iz teninga u trening budem što bolji. Što se tiče sledećeg protivnika, ko goda da bude, nadam se svojoj pobedi isto onoliko koliko se nadam da ću biti dobar bokser.

Zanimljiv je razlog zbog koga je odlučio da počne ozbiljno da se bavi boksom.

– Dogodilo mi se da su me neki ljudi prebili i ukrali sav novac jedno veče kad sam se vraćao iz škole, od tad sam rešio da ne sme niko da me bije i da ću naučiti da se branim – objašnjava naš sagovornik.

Podsetimo da su prošle subote mladi bokseri kluba Kruševac 037 ostvarili su pet pobeda i poraz, u ligaškom susretu u Čačku.  Tada su pobede zabeležili: Luka Jovanović, Teodor Josijević, Luka Lazarević, Sergej Miljković i Zoran Alić. Lazar Lazić je izgubio svoj meč, mada nije bio nokautiran i muški je izdržao sve runde. Sa njima je bio i Dragutin Bugarin, ali nažalost nije imao protivnika.

V. Đurđević

Ostale vesti

Komentari

  1. imaginarni prijatelj kaže:

    ovo je najbolji clanak koji sam procital!!!!!! vrlo talentovan mladi decko je ovo pisao!!!! prava nada naseg grada!

1 thought on “Boks – Giletovi tigrovi pred novim izazovima

Comments are closed.

back-to-top