Boks klub „14. oktobar“ prvak Šumadijsko- pomoravske lige

Postavljeno: 17.01.2023

U konkurenciji 27 klubova bokseri kruševačkog 14. oktobra Kruševac 037 osvojili su titulu prvaka Šumadijsko-pomoravske lige. Istovremeno na sedam državnih prvenstava okitili su se jednom zlatnom i po tri srebrne i bronzane medalje.

Svi momci zaslužuju pohvale. Prednjačili su Vuk Vlajković, Zoran Alić i Mihajlo Milić u seniorskoj konkurenciji. Uveliko se pripremamo za Pojedinačno prvenstvo Regiona i nadamo se dobrim rezultatima u svim uzrasnim kategorijama – kaže trener Dragiša Milojević.

Mladići iz Lazarevog grada, nakon duže vremenske pauze, ove godine su bili na listi sportista u akciji Sportskom Saveza za prestižna tradicionalna priznanja.

Ništa nam nije teško kada je u pitanju boks kao plemenita veština.Totalno smo posvećeni zadacima svog učitelja – priča Vuk Vlajkoivić.

Istog mišljenja je i Zoran Alić:

Na nama je da radimo pod dirigentskom palicom Dragiše Milojevića i samo tako ćemo biti pravi naslednici nekadašnjih boksera 14.oktobra.

U sali zgrade Sportskog centra u gradu pod Bagdalom, na treningu, vri kao u košnici. Svi se maksimalno trude kako bi se što bolje pripremili za Pojedinačno Regionalno prvenstvo i Šumadojsko-pomoravsku ligu u kojoj će učiniti sve kako bi i u narednoj sezoni bili šampioni.

Inače, u ovom klubu je prošle godine više od 250 dečaka bespaltno treniralo boks.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top