Vidovdanski turnir u boksu

Postavljeno: 26.06.2023

Prvi put u okviru Vidovdanskih svečanosti, u sali OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Mudrakovcu, održan memorijalni turnir velikana kruševačkog boksa na kome je učestvovalo 16 klubova u 17 zvaničnih borbi. Osvajač

Vidovdanskog pehara Kruševljanin, Zoran Alić
Organizator takmičenja, Boksersko udruženje „14 oktobar BK KŠ 037“, je ovogodišnji događaj posvetio preminulim bokserima: Branislavu Damjanoviću, Blagoju Vasiću i Radetu Miloševiću u znak zahvalosti njihovom doprinosu ovom sportu.

– Zadovoljni smo kako je protekao turnir. Bilo je dosta kvalitetnih borbi o čemu govori i veliko zadovoljstvo domaće publike. Zbog toga nam je u planu da sledeću ovakvu manifestaciju organizujemo u osnovnim školama i tako što bolje promovišemo boks u manjim lokalnim zajednicama – istakao je Dragiša Milojević, organizator i predsednik Bokserskog udruženja.

Turnir je obeležio Zoran Alić koji je pored Vidovdanskog pehara ostvario i pobedu u borbi protiv reprezentativca Srbije i višestrukog prvaka zemlje, Nermina Mujdragića. Pored Alića, učestvovalo je još 8 domaćih takmičara koji su osvojili 6 zlatnih i 3 srebrne medalje.
Foto: Boksersko udruženje „14 oktobar BK KŠ 037“

N. L.

Ostale vesti

back-to-top