„Mladi i šta ih pokreće“ – radovi Mihajla Lukića

Postavljeno: 13.02.2022

Odgovarajući na poziv redakcije portala KruševacGrad mladima, da navedu šta ih pokreće, Mihajlo Lukić, učenik četvrte godine kruševačke Politehničke škole u Kruševcu, poslao je nekoliko svojih radova.

Mihajlo Lukić u toj školi pohađa smer za grafički dizajn, te je poslao svoje radove iz te oblasti.

Naslovna ilustracija: Pixabay

 

__________________________

Poziv

KruševacGrad, u okviru kampanje pod nazivom “Mladi i šta ih pokreće”, poziva mlade da pošalju svoje radove – razmišljanja o ovoj temi.

Poziv je i dalje otvoren. Stil je slobodan i vaše mišljenje o tome šta pokreće mlade ili šta pokreće Vas, možete izraziti onako kako želite: u formi priče, komentara,  pesme, crteža, slike, fotografije ili prosto pisma, a mi ćemo ih objavljivati na portalu, Fejsbuk stranici i Instagramu.

Slanjem radova postajete i članovi/članice našeg Kluba “Mladi u gradu”. Za članove i članice Kluba, KruševacGrad priprema i simbolična obeležja i poklone, ali i “živa” druženja u gradskim prostorima.

Dakle, napišite nam šta vas pokreće, pošaljite pesmu, sliku, fotografiju ili tek nekoliko redova o sebi ili nečemu što vas inspiriše.

Možete nam pisati u inboksu Fejsbuk stranice KruševacGrad ili na mejl [email protected].

Hajde da zajedno probudimo pažnju zajednice prema stavovima mladih. Hajde da napravimo dnevnik ideja za mlade sugrađane.

 

Ostale vesti

back-to-top