Pesničko veče Književne omladine posvećeno ljubavi

Postavljeno: 14.02.2023

„Definicija ljubavi“, „Spirala ljubavi“, „Sve je to ljubav“, „Ljubav vas traži“ ili jednostavno „Ljubav“, podnaslovi su umetničkog programa koji će se 14. februara održati u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac sa početkom u 20h.

Činjenica da će ovaj događaj imati više naslova svedoči o tome da mladi pesnici našeg grada žele da temu ljubavi istraže i prikažu na različite načine, kao i da sugrađanima ponude nesvakidašnji i zanimljiv program. Upotpunjeno dramskim, plesnim, likovnim i muzičkim tačkama, ovo veče razlikovaće se od onih koje je do sada organizovala Književna omladina i predstavljaće jedan nov koncept umetničkih događaja u našem gradu.

Književna omladina vas poziva da svojim prisustvom upotpunite ovaj događaj i zajedno sa mladim umetnicima našeg grada pokušate da odgonetnete večitu misteriju ljubavi i pitanja koja ona postavlja.

Ana Arsić

 

Ponosni na članove Kluba „Mladi u Gradu“

Autorka teksta, Ana Arsić, mlada je saradnica naše redakcije, jedna od članica našeg Kluba „Mladi u Gradu“.

Reč je o Klubu koji je naša redakcija ranije oformila, pozivajući mlade da se pridruže. Kao njegovi članovi mladi predlažu teme, kojima će se naši mediji baviti, , a ukoliko žele, mogu da učestvuju u kreiranju tekstova.

Cilj nam je da se na ovaj način čuje glas mladih, da oni postanu oni koji primećuju, ali i utiču na dešavanja u svom okruženju!

Mladi, ukoliko želite da nam se pridružite to možete učiniti slanjem poruke na mejl [email protected], ili preko društvenih mreža, fejsbuk stranice KrusevacGrad i instagram profila novinegrad.

J.B.

Ostale vesti

back-to-top