U Surdulici Radnik bolji od Napretka (2:1)

Postavljeno: 17.02.2021

U 22. kolu Super lige Srbije, u Surdulici je Radnik slavio protiv Napretka sa 2:1. Kruševljani ostali na 19 bodova, a u sledećem kolu u Kruševcu dočekuju Inđiju

I posle aktuelnog superligaškog kola Napredak je ostao na samo četiri pobede i sa 19 bodova u kritičnoj je zoni tabele. Radnik je u Surdulici, na terenu koji je bio u izrazito lošem stanju, potvrdio ulogu favorita, pobedivši ekipu iz Kruševca sa 2:1.

Domaćini su rano došli u vođstvo, već u drugom minutu, kada je strelac bio Jokić, na asitenciju Bogdanovskog. Brzo su i Kruševljani izjednačili. U desetom minutu Alen Melunović je, na pas Milunovića, postigao gol za 1:1.

Igrao se 27. minut kada je Milan Makarić ponovo doveo Radnik u vođstvo, svojim petnaestim golom u šampionatu. Ispostaviće se da je tih 2:1 i konačan rezultat utakmice, u kojoj je Napredak nastojao da ofanzivom dođe do novih prilika za izjednačenje, ali se ispostavilo da je to bila jalova igra bez realizacije.

U narednom kolu, Napredak očekuje bitna utakmica sa Inđijom, na kojoj u Kruševcu neće biti mesta za kalkulaciju. Jednostavno, Napredak mora da počne da pobeđuje ukoliko želi da ostane u eliti, jer su samo četiri zabeležena trijumfa u čak 22 odigrana kola učinak koji ozbiljno upozorava.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top