Bojan Marjanović: Pripeme dobro odrađene, Trajal spreman za proleće!

Postavljeno: 18.02.2021

U petak se nastavlja i fudbalsko prvenstvo Prve lige Srbije, a Trajal, kao favorit, u Kruševcu dočekuje ekipu Zemuna

Drugi deo prvenstva Trajal dočekuje na 12. mestu tabele i utakmica sa Zemunom jedna je od onih na kojoj se očekuju bodovi. Tim pre što je Zemun trenutno pretposledni na tabeli. Ipak, pomoćni trener Trajala Bojan Marjanović kaže da se protivnik mora ozbiljno shvatiti:

– Ekipa Zemuna je mlada, dosta trči i verovatno je i željna rezultata. Smatram da nisu toliko iskusni, sem predvodnika Đalovića, dok smo se mi dobro pripremili i uzlazimo spremni u utakmicu.

Marjanović kaže da je Trajal uspešno prošao kroz pripreme za nastavak sezone:

– Iza nas je šest nedelja dobrog rada, momci su odradili pripremni period maksimalno dobro, trudili se da sve zahteve urade onako kako treba. Došlo je i do poboljšanja u segmentima koje smo hteli, kao što su ubrzanje igre, realizacija u poslednjoj trećini terena odnosno u završnici, što su pokazali i rezultati kontrolnih utakmica, bez obzira što su oni bili manje bitni.

Fudbaler Trajala Nikola Milošević optimista je pred meč u petak:

– Očekujem jednu tešku utakmicu. Ne smemo da potcenimo ekipu Zemuna i njihovo trenutno stanje na tabeli. Mislim da smo radili odlično proteklih mesec dana i da svi spremno očekujemo nastavak prvenstva. Atmosfera u ekipi je odlična i očekujem pozitivan rezulat.

Utakmica između Trajala i Zemuna igra se na Gradskom stadionu u Kruševcu u petak, od 16 sati.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top