Završena Kruševačka liga šampiona – Najbolji Finale i Knez Lazar

Postavljeno: 13.01.2023

Veoma neizvesnom i uzbudljivom finalnom utakmicom završena je Kruševačka liga šampiona, nadmetanje u malom fudbalu, koje su tokom proteklih nekoliko vikenda, u ovdašnjoj Hali sportova, igrali dečaci i devojčice 2009. godište i mlađi.

U pomenutoj utakmici, u kojoj su se susreli FK „Finale“ i OFK „Knez Lazar“, nakon izjednačenja u poslednjim sekundama i izvođenja penala pobedilo je „Finale“, rezultatom 7:5.

Koliko su te dve kruševačke ekipe i njihovi igrači izjednačeni potvrđuje podatak da je za najboljeg igrača Lige proglašen Petar Božović iz Knez Lazara, dok je titulu najboljeg strelca Lige poneo Ilija Karadžić iz Finala, sa 19 pogodaka postignutih tokom Lige.

Najkorisniji igrač bio je Vanja Nikolić iz Škole fudbala Vuk, Paraćin, dok je titulu najboljeg golmana poneo Vasilije Ilić iz FK Trajal.

U borbi za treće mesto na turniru, rezultatom 4:1, slavio je paraćinski tim Vuk, dok je ovdašnji Trajal zauzeo četvrtu poziciju.

Najuspešnijim ekipama i pojedincima turnira, generalni sekretar Sportskog saveza Kruševca, Dušan Pešić, uručio je pehare, plakete, medalje i diplome.

Podsetimo, ovo tradicionalno takmičenje, koje je održano 12. put, organizovao ovdašnji Sportski savez. Učestvovalo je devet ekipa, podeljenih u dve grupe.

J.B.

Ostale vesti

back-to-top