Miloš Nenezić novi predsednik FK Napredak

Postavljeno: 30.09.2020

U prisustvu 24 od 25 delegata, održana je vanredna izborna Skupština Fudbalskog kluba Napredak, na kojoj je Miloš Nenezić izabran za predsednika Kluba

Miloš Nenezić je podneo izveštaj o radu Kluba između dve Skupštine. Od 6. juna, kada je i formirana Komisija za rukovođenje njime, Klub se finansijski konsolidovao i isplatio sve zaostale zarade igračima i radnoj zajednici.

Nastavljena su investiciona ulaganja u rekonstrukciju stadiona Mladost – završena je istočna tribina stadiona, započeto je sa rekonstrukcijom severne tribine, a u planu je i pokrivanje nepokrivenih tribina. Isplaćen je i deo duga iz prethodnog perioda. Stadion „Mladost“ dom je Napretka od 1976. i kuriozitet je da je izgrađen za samo 60 dana. 

Jednoglasno je usvojen i predlog novog Statuta Kluba. Ono što je najaznimljivije, pored brojnih spekulacija u medijima, novi Statut ne predviđa mogućnost privatizacije Kluba.

Upravni odbor kluba broji pet članova i u njemu su predsednik Miloš Nenezić i članovi Marko Mišković, Milorad Jovanović, Đorđe Avramović i Miloš Nikčević članovi. 

Za generalnog sekretara Kluba izabrana je Valentina Vasić, koja je do sada u Klubu obavljala poslove FIFA TMS menadžera, koordinatora rada i PR-a.

Ostale vesti

back-to-top