Poraz fudbalera Trajala, pobeda fudbalerki Napretka

Postavljeno: 31.08.2020

U trećem kolu Prve lige Srbije, FK Trajal je u Lazarevcu poražen od Kolubare sa 2:1 i sada na 14. mestu tabele sa 3 boda. Fudbalerke Napredak Juniora 2018 zabeležile prvu pobedu u aktuelnoj sezoni Prve lige Srbije, prortiv Jedinstva 1924 sa 3:0

Posle prvih bodova osvojenih protiv Loznice, koju je Trajal pobedio u drugom kolu, kruševački tim pretrpeo je sinoć poraz u Lazarevcu, od Kolubare sa 2:1. 

Bez obzira što se igralo u večernjem terminu, zadržala se sparina koja sigunro nije prijala igračima, što je možda i razlog više da je u prvom poluvremenu bilo malo šansi. Kolubara je svoju iskoristila u samoj završnici tog dela utakmice, kada je Jovanović sa pet metara glavom ciljao u gol gostiju. 

U nastavku utakmice, Lazarevčani su udvostručili vođstvo u 63. minutu, nakon brze akcije koju je igrač utakmice Andreja Stojanovića završio golom za 2:0. „Gumari“ su, ipak, uspeli da do kraja utakmice ublaže poraz. U 89. minutu efektan kontranapad okončan je golom Filipa Lazarevića, koji postavlja konačan rezulat utakmice, Kolubara  – Trajal 2:1.

Posle tri odigrana kola, Trajal je na 14. mestu tabele sa tri boda. I u narednom gostuje, u Vranju ekipi Dinama, koja je bez bodova poslednja na tabeli.

Prva pobeda fudbalerki Napretka

Posle nerešenog ishoda utakmice sa Majdanpekom (1:1), fudbalerke Napredak Juniora 2018 zabeležile su i prvu pobedu u aktuelnoj sezono Prve lige Srbije. U trećem kolu, u Kruševcu su potpuno nadigrale pirotsko Jedinstvo 1924 i slavile sa ubedljivih 3:0. Marija Lisinac bila je dvostruki strelac, a golgeterka je bila i Suzana Petronijević. 

Sa četiri boda Kruševljanke su trenutno četvrte na tabeli sa četiri boda, a u sledećem kolu gostuju u Leskovcu ŽGFK Lavicama Dubočica.

S.M. Foto: FK Trayal

Ostale vesti

back-to-top