U toku upis u umetničke radionice i sekcije Kulturnog centra

Postavljeno: 03.09.2022

Sa početkom nove školske godine, u Kulturnom centru se tradicionalno organizuje upis dece u umetničke radionice i sekcije. Upis je u toku, a talentovani mališani mogu da biraju između časova glume, gitare, plesa, baleta, hora, crtanja i kreativnog pisanja, na kojima će njihov rad usmeravati i pratiti odgovarajući nastavnici.

Upis je u toku, za decu od 7 do 18 godina u Umetnički studio za govor i glumu, a mladi će časove pohađati kod Lidije Užarević, dramske pedagoškinje. Radionica za kreativno pisanje i poetski teatar namenjena je svima koji imaju više od 7 godina, uz mentorstvo Nemanje Petronijevića i Jelene Protić Petronijević.

Likovni studio „Maja Olić“ tu je za sve one koji lepo crtaju, a imaju od 5 do 16 godina. Časove će držati Marija Stojadinović, urednica likovnog programa u Kulturnom centru.

Horovođa Violeta Jovanovski, držaće časove hora deci od 5 do 14 godina, a Olivera Marković, gitaristkinja, držaće kreativni kurs gitare deci starijoj od 7 godina.

Školu plesa i baletsku sekciju mogu pohađati svi od 4 do 18 godina kod instruktora Milana Nikolića i Elene Pilipenko. Kreativnu radionicu za mlade „Kulturociklin“ vodiće radioničarka Sandra Maksimović, a kreativnu radionicu za decu Rajna Aleksić.

Roditelji čija deca žele da pohađaju umetničke radionice i sekcije treba da dođu u Kulturni centar, kancelarija broj 6, da pozovu na telefon 037/423-025 ili da kontaktiraju mejlom na [email protected]

M.S.

Ostale vesti

back-to-top