Trajal demantuje da je utakmica sa Jagodinom nameštena

Postavljeno: 12.04.2021

Na konferenciji za medije saopšteno je i da je smenjen dosadašnji šef stručnog štaba Trajala Goran Lazarević

Fudbalski savez Srbije potvrdio je juče da su iz UEFA stigle „određene informacije u vezi sa mogućim neregularnostima“ u domaćim takmičenjima.

Utakmice koju su pod istragom Evropske fudbalske unije (UEFA) su Trajal – Jagodina i Železničar Pančevo – Borac, objavio je na Tviteru predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ Mirko Poledica.

U pitanju su mečevi Prve lige Srbije, koji su odigrani u martu. Železničar je savladao Borac 1:0, dok je Trajal bio ubedljiv protiv Jagodine 3:0.

Na vanrednoj konferenciji za medije u pres centru FK Trajal, donedavni predsednik FK Trajal i prvi čovek Fudbalskog saveza Rasinskog okruga Vladan Gašič to je danas demanatovao.

– Kao neko ko je u ovom Klubu proveo određeni broj godina i ko mu i dalje daje maksimalnu podršku, moram da demantujem to što se pominje u medijima i što je pod lupom, da je meč između Trajala i Jagodine namešten. Odgovorno smem da tvrdim da FK Trajal i svi njegovi članovi, stručni štab i igrači, nemaju nikakve veze sa tim. Oštro demantujem takve tvrdnje.

Svaki odigrani meč je moguće proveriti jer je sve u Klubu transparento, a sam Klub spada u najorganizovanije u srpskoj Prvoj ligi, rekao je Gašić:

– Mi smo Klub koji je sigurno najčistiji u Prvoj ligi, u kome su redovne plate, igrači za svaka tri boda imaju premije, tako da apsolutno nemamo razloga da se bavimo takvim stvarima. Svako ko želi može da dođe da proveri sve što se tičeTrajala.

Na vanrednoj konferenciji za medije saopšteno je i da je, zbog loših rezultata u aktuelnoj sezoni Prve lige, smenjen dosadašnji šef stručnog štaba Trajala Goran Lazarević. O postavljanju novog trenutno se ne razmišlja

S.M.

Ostale vesti

Komentari

  1. Miloje obilic i milos zakic kaže:

    Dakle, predsednik fudbalskog saveza rasinskog okruga kaze da trajal nije namestio utakmicu, iako on u tom periodu nije imao nikakvu fiunkciju u klubu. Pa, kako onda zna? Pride, kaze da tom klubu daje maksimalnu podrsku, sto dovodi u pitanje objektivnost i nepristrasnost koju bi kao predsednik saveza trebalo da ima. I sve to govori na konferenciji tog kluba, a ne saveza…

1 thought on “Trajal demantuje da je utakmica sa Jagodinom nameštena

Comments are closed.

back-to-top