Sugrađani se upisuju u knjigu žalosti: Opraštanje od velike Vere Nikolić

Postavljeno: 30.06.2021

Povodom smrti proslavljene atletičarke Vere Nikolić, u Kruševačkom pozorištu, danas je otvorena knjiga žalosti. Upisivanje u knjigu žalosti biće moguće i sutra u periodu od 10 do 15 časova.

– “Poslednji pozdrav najvećoj među velikanima”, “Bila si uvek ta koja je svima trebala za iskren savet i za pravog prijatelja. Iza tebe ostaće velika praznina i veliko sećanje na sva tvoja dela” – neke su od reči kojima se sugrađani u knjizi žalosti opraštaju od velike atletičarke, koja je, istovremeno bila i naša sugrađanka.

– Pred takvom ljudskom i sportskom veličinom, ja i sada stojim mirno sećajući se mnogih lepih trenutaka našeg prijateljstva i pre svega iskrenog druženja. Poznavati tebe bila je velika čast, a i privilegija zauvek. Sa tobom u duši, poslednji pozdrav. Zbogom Vera – napisao je Bane Kostić ispred KK „Napredak“.

Ovo je deo poruka kojima se prijatelji i sugrađani opraštaju od Vere Nikolić.

Podsetimo, komemoracija je održana danas u Beogradu, u Atletskoj dvorani na Banjici, nakon čega je Vera Nikolić sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top