Startovala Prva rasinska okružna liga

Postavljeno: 18.08.2021

Bivši prvoligaš Temnić 1924 poražen u Varvarinu od Mladosti iz Toljevca (1:2), dok je u Ćićevcu viđen vatromet golova u režiji Sloge, koja je pobedila Parunovac sa 10:0

Startovalo je i novo prvenstvo fudbalske Prva rasinske okružne lige. U novoj sezoni takmiči se 18 klubova, a da će kvalitet možda biti neujednačen pokazao je već rezultat utakmice prvog kola u Ćićevcu, gde je domaća Sloga izrešetala mrežu Parunovca i na kraju slavila sa čak 10:0!

U lokalnom derbiju u Varvarinu Mladost iz Toljevca pobedila je bivšeg prvoligaša, ekipu Temnića 1924, sa rezultatom 2:1. Svi golovi viđeni su u drugom poluvremenu. Gosti su do prednosti došli preko Stankovića u 52. minutu, Temnić je izjednačio golom Delića u 72. minutu, da bi konačan rezultat utakmice postavio Ćirić u 80. minutu.

U Brusu je FUD pobedio Bošnjane sa minimalnih 1:0, dok je u Velikom Šiljegovcu Jastrebac bio bolji od Gornjeg Stepoša, koga je pobedio sa 2:1, a Sebečevac je na svom terenu slavio protiv Trudbenika iz Stalaća sa 3:1.

Ostale utakmice dobili su gostujući timovi. Vinogradar iz Zleginja pobedio je u Lozni Slogu sa 3:2, Kupci su u Dašnici bili bolji od Sloge sa 3:1, Mačkovac je nadigrao u Lomnici ekipu 13. aprila sa 2:1, a Rubin iz Donjeg Stupnja bio je bolji od Čitluka sa 4:2.

Drugo kolo na programu je već ovog vikenda.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top