Štandom u centru grada PSG obeležio Dan ljudskih prava

Postavljeno: 10.12.2019

Pokret slobodnih građana Kruševac, koji je nedelju dana ranije u saradnji sa Savezom za Srbiju organizovao prikupljanje potpisa za oslobađanje uzbunjivača Aleksandra Obradovića iz kućnog pritvora, danas je simboličnim nastavkom ove akcije u centru grada obeležio Međunarodni dan ljudskih prava

Izašli smo na ulicu  jer smo na političku scenu Srbije stupili kao politička organizacija koja se pre svega zalaže za poštovanje ljudskih prava i elementarnih sloboda koje nas čine dostojanstvenim građanima ove zemlje – kaže Ksenija Bradić Veljović, poverenica PSG za Kruševac.

Napominjući da danas, na Međunarodni dan ljudskih prava, PSG simbolično na štandu nastavljaju prikupljanje potpisa za oslobađanje Aleksandra Obradovića, Ksenija Bradić Veljković dodaje da je u prošlonedeljnoj akciji u Kruševcu prikupljeno 150 potpisa za Obradovićevo puštanje na slobodu. 

Samo desetak metara dalje, omladina Srpske napredne stranke je na svom štandu građanima delila 77. Broj SNS informatora, glasnika Srpske napredne stranke.

Ostale vesti

Komentari

  1. Jovan kaže:

    150 potpisa? Ni 20 coveka nije moglo da pridje da se potpisu od muzike koju su pustali. Samo su igrali i pili pivo. Kako je to neozbiljna stranka, ugledali se na svog lidera.

    1. Nikola kaže:

      Molim vas da u vašem poslu botovanju budete kreativniji. Niko nije pio pivo. Svaka čast ljudima što su izašli da pričaju sa građanima. Vas je izgleda strah nekih mladih ljudi?

2 thoughts on “Štandom u centru grada PSG obeležio Dan ljudskih prava

Comments are closed.

back-to-top