SSP: „U Kruševcu vlada medijsko crnilo“

Postavljeno: 15.11.2019

Iako kruševački Odbor stranke slobode i pravde svim medijima u Kruševcu šalje pozive za konferencije, na njih dolazi samo dvoje, troje novinara, dok se svi ostali prave gluvi, slepi i nemi.  To je na konferenciji za novinare kazala portparolka kruševačkog Odbora Stranke slobode i pravde Marija Ilić Paunović

To pokazuje da mi u ovom gradu ne živimo u medijskom mraku već u potpunom medijskom crnilu. Svake srede su svi ti mediji, kao po naredbi, u prostorijama Srpske napredne stranke. Oni time što rade ne čine šetetu samo opoziciji već pre svega građanima kojima daju samo jednu stranu, nazovi, istine, koju plasiraju vlast i SNS – kazala je ona. 

Saopštila je da je  ovdašnji odbor SSP Poslovnom centru uputio zahtev o pristupu informacijama od javnog značaja za Ugovor o zakupu javnog prostora za oglašavanje na zgradi Poslovnog centra ili neki drugi dokument kojim se utvrđuje način oglašavanja za transparent „Hvala Vučiću“. Zatražena je, kako je dodala, i Odluka o dodeljivanju javnog prostora na pomenutoj zgradi za oglašavanje i reklamiranje tog transparenta na zidu koji je okrenut ka Vidovdanskoj ulici, objasnivši da SSP želi da zna koga treba da prijavi za nanetu duševnu bol „svima koji ne osećaju zahvalnost Vučiću“. 

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde i predsednik kruševačkog Inicijativnog odbora Ivan Mandić kazao je da ni nakon više od mesec dana od kada je ta stranka podnela prijavu za uhođenje nema informaciju iz tužilaštva o tome te apelovao „da policija i tužilaštvo savesno rade svoj posao i da što pre dođe do epiloga  tih krivičnih prijava“.

Mandić je, takođe, ponovio pitanja ranije upućena predstavnicima Srpske napredne stranke: „Čiji su hoteli na Jastrepcu, čiji je restoran Park u Pionirskom parku, na koliko hektara se proteže ranč Bratislava Gašića u Lomnici te čije je vlasništvo zemljište Savremenog doma, gde je u toku rušenje objekata“. 

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top