Proglašenje kruševačkih sportista godine u sredu

Postavljeno: 22.03.2022

U organizaciji Sportskog saveza grada Kruševca, u sredu (23. marta) će u Kruševačkom pozorištu će biti proglašeni najuspešniji sportisti, ekipe i treneri u 2021. godini.

Priznanja za najbolje pojedince i ekipe 2021. godine Grada Kruševaca biće dodeljena u 20  kategorija: najuspešniji senior i seniorka, junior i juniorka, kadet i kadetkinja, pionir i pionirka, sportska nada u muškoj i ženskoj konkurenciji, najuspešnija mlada ekipa, najuspešniji sportista osoba sa posebnim potrebama (Specijalna olimpijada Srbije), najuspešniji sportista osoba sa invaliditetom, najuspešniji trener, nagrada za životno delo u oblasti sporta, najuspešniji sportski radnik, priznanje za doprinos kruševačkom sportu, priznanje za kontinuirano ulaganje u razvoj sporta i priznanje za sportski podvig 2021. godine.

Na prethodnoj dodeli godišnjih priznanja, titula najboljeg sportiste za 2020. godinu pripala je Vladimiru Bačaninu iz Paraglajding kluba „Air 037“. Najuspešnija seniorka bila je Katarina Manić, članica Planinarsko sportskog kluba Jastrebac. Za ekipu godine je proglašen Badminton klub „Zmajevi“, dok je njegovom treneru Draganu Antiću pripala titula trenera godine.  U konkurenciji mladih ekipa, za najuspešniju je proglašen Stonoteniski klub Napad.

A ko su bili najbolji u minuloj godini – saznaćemo već sutra. Proglašenje je u u Kruševačkom pozorištu, od 14 časova.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top