Podrška kruševačkih radikala Vojislavu Šešelju

Postavljeno: 07.09.2022

Gradski odbor Srpske radikalne stranke saopštio je da je jednoglasno odlučio da podrži predsednika stranke, Vojislava Šešelja.

– Uprkos njegovom najavljenom povlačenju sa čela stranke, kompletan gradski odbor izražava bezrezervnu podršku i stavlja se na raspolaganje svom lideru dr Vojislavu Šešelju i najavljuje da punim kapacitetom kreće u pripreme za predstojeće lokalne i vanredne parlamentarne izbore – saopšteno je iz kruševačkog odbora Srpske radikalne stranke.

Funkcioneri i članovi ovdašnjeg odbora zauzeli su, kako je navedeno, politički stav da je u „ovako teškom vremenu za našu stranku, u trenutku kada su se sve zapadne sile i domaći izdajnici udružili da potpuno unište jedinu časnu i patriotsku stranku, potrebno iskazati stranačko jedinstvo“.

– Danas je potrebno da se svi ujedinimo i stanemo uz istinskog srpskog patriotu, najvećeg junaka našeg vremena, neustrašivog borca za slobudu i čoveka koji je u paramparčad rasturio haški tribunal dr Vojislava Šešelja – poručuju kruševački radikali.

J.B.
Foto: arhiva KrusevacGrad.rs

Ostale vesti

back-to-top