ŽFK Napredak junior pobedio u Majdanpeku

Postavljeno: 07.09.2022

U 3. kolu Razvojne lige FSS, fudbalerke kruševačkog Napredak Juniora 2018, pobedile su u gostima Majdanpek 0:4(0:2). Po dva pogotka postigle su Lena Radovanović i Helena Maksimović.

– Sve je bilo kako smo i očekivale. Uigravale smo tokom nedelje kako da se suprotstavimo rivalu, naravno po planu trenera i ispunile sve što je dogovoreno, pa rezultat nije izostao- kaze Lena Radovanović.

I Helena Maksimović, golgeterka bez mane i straha sličnog je mišljenja: – Sve je bilo besprekorno čisto u našem trijumfu. Pokazale smo da dominiramo u ovom rangu devojčica do 15 godina – kazala je ona.

  Dve pobede i jedan poraz je dosadašnji učinak ove mlađarije iz Lazatevog grada. Otuda i radost šefa struke Damira Živkovića.

Svaka čast za pobedu, iako domaći  tim u svom sastavu ima po godinama i starije igračice od naših, ali to nije samo u Majdanpeku već u svakom timu sa kojim igramo. Mi, međutim to anuliramo talentom i zlaganjem na meču pa otuda i dobri rezultati- ističe Damir Živković.

U 4. kolu Kruševljanke dočekuju Radnički iz Niša.

– Protivnik dostojan poštovanja. Opuštanja nema za bilo koju igračicu koja istrči na teren. Samo tako možemo da dobijemo meč, bez obzira što smo domaćini – upozorava Damir Živković.

Lj. Marković

 

Ostale vesti

back-to-top