Oprezno protiv FK TSC

Postavljeno: 12.08.2022

Fudbaleri kruševačkog Napretka dobili su još jednu prinovu. Dres prvog tima nosiće Matić iz Vojvodine. Ovaj period kluba sa sedamdesetpetogodišnjom tradicijom upravo karakteriše veliki broj novih igrača na predlog struke, na čijem je čelu Dušan Đorđević.

Da li će sve ono što je do sada urađeno dati efekte u subotnjem duelu pod Bagdalom sa veoma nezgodnom ekipom TSC iz Bačke Topole, nije zahvalno prognozirati. Jer, prošlost nas jednostavno primorava na takav zaključak.

U međuvremenu, na zasedanju pod vođstvom generalne sekretarke Kluba, Valentine Vasić, novi šef stručnog štaba Dušan Đorđević je dobio bezrezervnu podršku svih relevantnih činilaca u Klubu.

Ostaje nam da uvažimo njihov stav, mada nas rezultati crveno-belih demantuju. Sam Dušan Đorđević je dao lakonski odgovor::, ,Ako sam ja problem, povlačim se“. Od ove poruke, nije bilo ništa.On će sutra u 19 sati biti na klupi šefa struke. Ne sporimo, jer je dobio zeleno svetlo od onih od kojih je trebalo.

U sutrašnjem duelu sa ekipom sa Severa Bačke, bilo bi dobro da Napretkova jedanaestorka zaigra muški i trijumfuje.To bi,verujemo, bio lek za bolju budućnost Kluba. U suprotnom rastanak, sa onima koji to nisu kadri, je preko potreban.

 

Ostale vesti

back-to-top