Novi trener – stari cilj: Opstanak u Super ligi

Postavljeno: 11.01.2021

Počeo je prelazni rok u susret drugom delu prvenstva Super lige Srbije, a novi šef stručnog štaba Napretka Milan Đuričić traži pojačanje u svim linijama. Raskinuti ugovori sa Milošem Mijićem,Srđanom Matićem, Mladenom Zeljkovićem i Matejom Zuvićem

Sve je jasno. Napredak će za manje od mesec dana nastaviti tam gde je u decembru stao, a to je borba za opstanak u eleitnom društvu. U njoj će tim predvoditi novi šef struke, ali se očekuju i druge promene, u igračkom kadru, s obzirom da je upravo počeo prelazni rok.

Prvi trener Napretka Milan Đuričić traži da se tim pojača u svim linijama, a šta će to u praksi značiti tek ćemo saznati. Ono što već znamo je da se neće moći više računati na Miloša Mijića koji odlazi u Novi Pazar, kao i na su Srđana Matića, Mladena Zeljkovića i Mateju Zuvića, koji su raskinuli ugovore sa klubom.

Na prvoj prozivci bili su Mladen Živković, Miloš Ostojić, Aleksa Jordanov, Dušan Stević, Slavko Lukić, Stefan Todorović, Nikola Leković, Mitar Ćuković, Aleksandar Trajković, Miloš Milovanović, Jovan Marinković, Ognjen Mršić, Nemanja Đeković, Miroljub Kostić, Nemanja Milovanović, Milan Spremo, Uroš Rašković, Saša Marjanović, Luka Laban, Srđan Kočić, Alen Melunović, Lazar Milošev, Luka Milunović i Marko Mrkić. Nije se pojavio Dino Šarac, pošto je pozitivan na koronu virus.

Od prvog dana novog ciklusa priprema trenira se „u dve smene“, pre podne u teretani, a popodne na terenu, sa loptom. Od 15. do 29. januara treniraće se u Antaliji, gde je u planu odigravanje pet prijateljskih utakmica.

S.M., foto: FK Napredak

Ostale vesti

back-to-top