Ne rade bazeni u Ribarskoj Banji

Postavljeno: 11.07.2020

Nakon uvođenja vanredne situacije na teritoriji Rasinskog okruga , zatvoren je velnes centar u Ribarskoj Banji, kao i Sportsko rekreativni centar “Samar” i otvoreni bazeni. Etno vodenica Srndalje radi, šest dana u nedelji, od 11 do 18 časova

Uz poštovanje svih preporuka u borbi sa korona virusom, Ribarska Banja je nakon ukidanja vanrednog stanja u Srbiji , otvorila vrata za posetioce, kada je otpočeo sa radom velnes i spa centar, otvoreni bazeni, te sportski kompleks Samar.

Od pre četiri dana, kada je u Kruševcu proglašena vanredna situacija, bazeni u Ribarskoj Banji su zatvoreni za posetioce. Radi Etno vodenica Srndalje , svakog dana sem ponedeljkom, od 11 do 18 časova.

Od početak epidemije korona virusa, u ovoj banji sprovode se sve mere prevencije. I zaposleni i pacijenti u obavezi su da nose zaštitne maske i rukavice, a strogo se vodi računa i o propisanoj fizičkoj distanci.  U skadu sa epidemiloškom situacijom, ne koriste se trokrevetne sobe.

Dezinfekcija komplenog prostora vrši se svakodnevno, postavljene su i dezobarijere. Na ulazu u banju instaliran je uređaj za beskontaktno merenje telesne temperature i niko, bez izuzetka, ne može da uđe u banju dok mu se ne izmeri temperatura.

Zaposlenima je naloženo da ne dolaze na posao ukoliko osete bilo kakve simtome koji mogu da se dovedu u vezu sa korona virusom,a  obezbeđeni su i brzi serološki testovi na korona virus, u slučaju da se pojavi neka nejasna povišena temperatura.

Specijalna bolnica “Ribarska Banja” trenutno ima oko 300 gostiju, 180 sa uputom preko Fonda, 120 sa tržišta.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top