Napretkov Spasovdan

Postavljeno: 12.06.2021

Da li slučajno ili ne, fudbaleri kruševačkog Napretka su neki dan, baš na Spasovdan, počeli pripreme za Super ligu. U raspoloženju kakvo se poželeti može, osim plana za odlazak na Taru iz objektivnih razloga

Tara, kao stara destinacija Kruševljana, u ovom trenutku nije bila spremna da našim fudbalerim ispuni želju da se na njoj pripremaju, ali to, verujemo, ne znači da se kruševacki superligaš totalno odrekao tradicionalnog načina priprema.

Uostalom, u istoriji kruševačkog sporta bilo je ovakvih primera, kao kada su rukometaši bivšeg ORK Napredak bili na Jastrepcu, a u vreme pola veka postojanja prvi put izborili plasman u Prvu ligu, kasnije i superligaško društvo. Slično su se ponašali i košarkaši Napretka, ne želeći da troše novac i koristili Bagdalu za deo priprema.

Najveća novina je da je ova Super liga od 20 klubova, prvi put smanjila broj i to je za svaku pohvalu. Očekuje se kvalitetniji sastav i, što je najbitnije, atraktivniji fudbal.

I definitivno, u FK Napredak uveravaju da se pripremaju da zadovolje ukuse svih pristalica, ali i opravdaju podršku zaljubljenika u kruševačku crveno – belu boju.

Foto: Fejsbuk FK Napredak

Ostale vesti

back-to-top