Napredak sutra protiv Partizana

Postavljeno: 30.04.2022

Kruševljani pred novim iskušenjem – posle sva tri poraza na startu plej-ofa Super lige, dočekuju Partizan, koji u borbi za vrh tabele sebi ne sme dozvoli luksuz gubitka bodova

 Prodaja ulaznica počela je danas u 10 časova na glavnoj biletarnici na stadionu Mladost, a 500 karata za južnu tribinu u prodaji su i na stadionu Partizana. Odluka rukovodstva kluba je da svi koji žele da utakmicu prate sa severne tribine, danas do 18 časova mogu da preuzmu besplatnu kartu, kao i sutra od 10 do 18 časova.

U nedelju, na dan utakmice, tih karata neće biti na blagajnama. Navijačka obeležja Partizana neće biti dozvoljena na zapadnoj tribini, a odluka rukovodstva o besplatnom ulazu na severnu tribinu važiće i za utakmicu sa Crvenom zvezdom. Na dan utakmice saobraćaj oko stadiona će biti zatvoren…

Što se same utakmice tiče, bez obzira što se igra u Kruševcu, gost je favorit. Na drugoj strani, poznato je da Napredak upravo u utakmicama sa rivalima kao što su Partizan i Crvena zvezda ume da pokaže dodatni kvalitet.

– Partizan jeste favorit i dalje je u borbi za titulu, ali ja duboko verujem, iako su celog proleća partije naših igrača na nezadovoljavajućem nivou, da će u nedelju biti drugačije, jer ipak su to posebne utakmice. Uprkos svim kadrovskim problemima, ono što želimo je da pružimo žestok otpor Partizanu, da učinimo utakmicu neizvesnom. Borim se i tražim od igrača da pruže maksimum na terenu, to im je i obaveza i iskreno se nadam da mogu da odigraju utakmicu o kojoj će se pričati u pozitivnom kontekstu, da priušte navijačima sadržajnu i zanimljivu partiju – rekao je šef stručnog štaba Napretka Zoran Milinković.

Utakmica se igra sutra, 1. maja. od 19.05 sati. Napredak je dočekuje kao osmoplasirani tim na tabeli, dok je Partizan na drugoj poziciji.

S.M.

 

Ostale vesti

back-to-top