Rukometašice Napretka 12 večeras dočekuju kraljevački Metalac  

Postavljeno: 30.04.2022

Gradski ženski Rukometni klub Napredak 12, lider na tabeli Prve lige Zapad B, sa optimizmom očekuje trijumf u večerašnjem duelu pod Bagdalom u 20 sati, protiv kraljevačkog Metalca.

Kruševljanke se uzdaju, pre svega, u čelnu poziciju na tabeli sa 20 bodova iz deset pobeda i jednim porazom. Kraljevčanke su na šestoj poziciji od sedam klubova sa 6 bodova, uz tri pobede i osam poraza.

Razlika u klasi je vidljiva i direktorka Liljana Knežević nije previše zabrinuta za učinak svog tima i mislima je na utakmicu baraža za plasman u Super B ligu, koji ih očekuje naredne srede u Loznici.

Cilj Napretka 12 je viši rang, a sadašnje stanje na tabeli im ide na ruku. Na drugom mestu je Bekament BB 2 sa osam pobeda, dva remija i jednim porazom i 18 bodova. Slede : Jagodina 2, na trećem mestu sa šest pobeda, dva remija, tri poraza i četrnaest bodova. Od četvrtog do sedmog mesta su SPD Radički 2 sa pet pobeda i sedam poraza i deset bodova. Peta pozicija pripada Radničkom iz Svilajnca sa četiri pobede, sedam poraza i osam bodova. Pretposlednje mesto je zauzeo večerašnji Napretkov gost Metalac sa tri pobede i osam poraza i osvojenih 6 bodova, a na poslednjem, sedmom mestu, je Pazar 2003, sa jednim remijem i dva boda.

Ovakav učinak je na našoj strani i nadamo se najboljem naredne srede u baražu u Loznici za ulazak u viši rang- smatra direktorka Ljiljana Maksić Knežević.

Lj.Marković

 

Ostale vesti

back-to-top