Mladen Dodić sportski direktor FK Napredak

Postavljeno: 01.06.2023

Uoči prelaznog roka i novog šampionata Fudbalski klub Napredak je dobio prvo pojačanje u sportskom sektoru. Za sportskog direktora je imenovan Mladen Dodić, koji je ostavio značajan trag pod Bagdalom kao igrač, a u dva navrata bio i trener Čarapana

Doskorašnji šef stručnog štaba Javora, bivši selektor mlade reprezentacije Srbije, trener više srpskih klubova, a sa Jagodinom je stigao do finale Kupa i dva puta učestvovao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, bio je i trener u dva mandata u Lokomotivi iz Sofije, od danas je zvanično otvorio novo poglavlje u karijeri.

– Bio sam prijatno iznenađen ponudom predsednika Miloša Nenezića i sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv najdražeg kluba. Novi posao je veliki izazov, prvi put u ulozi sportskog direktora i nadam se da ću sa svima iz kluba doprineti nekim novim uspesima – rekao je na prvom radnom sastanku sa klupskim operativcima Mladen Dodić.

Novi sportski direktor FK Napredak Mladen Dodić, kome odmah predstoji veliki posao u prelaznom roku, pošto ima dosta prvotimaca kojima ističu ugovori, imaće ingerencije i nad mlađim selekcijama, gde su neophodne značajne promene, imajući u vidu da su i omladinci i kadeti ispali iz Kvalitetne lige Srbije.

Ostale vesti

back-to-top