Miloš D. Stojadinović, pisac – Nova knjiga

Postavljeno: 08.01.2023

U odgovoru na naše pitanje koji je to događaj, ličnost ili postupak, po kome će pamtiti 2022. godinu pisac Miloš D. Stojadinović kazao nam je da je to povrataka u normalu, posle epidemije, ali i to što je objavljena njegova četvrta knjiga:

Godinu 2022. pamtiću po tome što smo se, u neku ruku, konačno opustili i vratili svojim normalnim svakodnevnim aktivnostima, ali i nosili sa mnogim poteškoćama prouzrokovanim situacijom u celom svetu. Meni lično ostaće celog života u sećanju događaj kada je početkom decembra svetlost dana ugledala moja četvrta knjiga „Zanimljiva čarapanija“. To je knjiga koja ima svoju misiju, a to je da probudi ljudske osobine, pa pored toga što će čitaoci pročitati nešto zanimljivo iz prošlosti svog kraja, učiniti i plemenito delo.

Za  njega je prethodna godina bila, kako je naveo, uspešna i plodonosna!

– Savetujem da sve što je pozitivno pamtimo, a da se na greškama, koje smo napravili, naučimo i priznamo sebi da smo pogrešili, nastavimo dalje i budemo još jači! Neka nam Nova 2023. bude godina mudrih i sigurnih poteza, sa više optimizma, dobrog zdravlja, sloge, a najviše ljubavi – poručio je on.

Ostale vesti

Komentari

  1. Lepo kaže:

    Sve cestitke za novu knjigu i pohvale za Milosev rad! Ipak, postoji razlika izmedju pisca i publiciste..

1 thought on “Miloš D. Stojadinović, pisac – Nova knjiga

Comments are closed.

back-to-top