Kulturni centar sutra slavi 29. rođendan

Postavljeno: 17.02.2021

Otvaranjem izložbe crteža „Nemoguće bekstvo“ akademskog slikara Jovana Spasića, kruševački Kulturni centar započeće sutra obeležavanje 29. godišnjice osnivanja ove ustanove, nastale na temeljima ovdašnjeg Doma omladine i Kulturno prosvetne zajednice. Rođendanski program trajaće dva dana i ralizovaće se u skladu sa propisanim protivepidemijskim merama

Otvaranje izložbe crteža Jovana Spasića zakazano je za sutra u 13 sati u galeriji Kulturnog centra koji ovim programom započinje serija kulturnih događaja posvećenih svom 29. rođendanu. Reč je o mladom autoru, akademskom slikaru koji se već okitio brojnim nagradama u likovnom svetu.

Centralni događaj zakazan je takođe sutra u 19 sati u Bioskopu Kruševac. Na njemu će biti dodeljena tradicionalna godišnja nagrada “Slovo ljubve” za stvaralački doprinos unapređenju i širenju kulture i umetnosti. Ove godne nagrada je po oceni žirija pripala Ljubici Nenezić, magistarki književnosti. Veče će se nastaviti stand up komedijom kruševačke grupe Kruševac geto koju čine Nikola Trišić i Nikola Milenković.

U petak 19. februara, za najmlađu publiku će u 17 sati u Beloj Sali KCK biti odigrana predstava “Pozorišni bonton” po tekstu Stefana Klečina i adaptaciji i režiji Lidije Užarević. Igraju Jana Jeftović i Tanja Gašić.

U 19 sati istog dana filmska publika će besplatno, moći da uživa u premijernom prikazivanju najnovijeg filmskog ostvarenja Darka Nikolića “Jedini izlaz”. S obzirom na to da je zbog epidemije broj karata ograničen, možete ih već od danas rezervisati na boletarnici bioskopa Kruševac od 12 do 19 sati.

N.B.

Ostale vesti

back-to-top