Kruševački sportisti bez treninga

Postavljeno: 21.01.2021

Trener Muškog rukometnog kluba Kruševac Đorđe Pljevaljčić obavesto je sve igrače da, zbog zauzetosti Hale sportova masovnom vakcinacijom protiv kovida 19, klub prestaje da treninzima. Nema preciznog objašnjenja dokle će to trajati, ali svi veruju da će sa za dva meseca vratiti Hali

 – Pokazalo se i ovom prilikom da smo solidarni, da su životi ljudi važniji od svega i da ćemo   morati da se snalazimo kako znamo i umemo. Što se rukometa tiče  biće teško, jer školske sale za ovaj sport gotovo da ne postoje. Košarkaši su u boljem položaju, jer imaju prilike za treniranje u našem gradu – priča iskusni rukometaš RK Kruševac Mirko Mihajlović.

U istom položaju je i Ženski rukometni klub Napredak 12, Odbojkaški klub Antena, sa jos dve ženske ekipe Antena 8, kao i Muški odbojkaški klub Napredak.

Karatistima Napretka, Šampiona i mnogim drugima, koji nisu ni ranije koristili Halu sportova već školske objekte, sada je lakše.

Sreća je jedino što je većini pomenutih klubova ostalo malo prvenstvenih mečeva do kraja ovog dela prvenstva. Inače, svi su saglasni da je vakcinacija preča od sporta, a da bi u budućnosti valjalo razmišljati o izgradnji većeg broja funkcionalnijih objekata od sadašnje Hale sportova.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top