“Kromberg i Šubert” nagrađuje vakcinisane: Novac i vožnja poršea

Postavljeno: 02.11.2021

Kako bi motivisala radnike da se vakcinišu, kompanija “Kromerg i Šubert” je za zaposlene koji su to učini obezbedila novčanu i druge nagrade.

Naime, ta kompanija je saopštila da je za sve vakcinisane radnike obezbedila naknadu od po šest hiljada dinara te plaćanje pune zarade za vreme bolovanja uzrokovanog korona virusom. Takođe, sprovodi edukaciju zaposlenih kroz razgovor sa lokalnim i republičkim epidemiolozima.


Kako bi dodatno stimulisala radnike kompanija je organizovala posetu NAVAK stazi. Dvanaest zaposlenih, vakcinisanih, koji su prethodno bili “izvučeni” vozili su porše kareru, automobil za koji “Kromberg i Šubert” proizvodi kablovski snop, te uživali u druženju sa domaćinima i poznatim ljubiteljima sportskih automobila Andrejem Kulundžićem i Mladenom Alvirovićem.

– Dvanaest srećnih dobitnika je proverilo svoje reflekse i vozačke sposobnosti na testno-trkačkoj stazi sa kompleksnim serijama krivina. Oni su imali priliku da voze najpoznatije sportske atomobile, ali i da prođu teorijsku obuku sportske vožnje – saopšteno je iz te kompanije.


U “Kromberg i Šubertu” navode da je zahvaljujući pomenutim aktivnostima zakazana vakcinacija nove grupe zaposlenih, koja će biti sprovedena u fabrici. Trenutno je, od oko 2000 zaposlenih, vakcinisano njih 650.

Podsetimo da se prošlonedeljnoj akciji vakcinacije u toj kompaniji odazvalo 110 zaposlenih, medju kojima je oko 70 odsto bilo za prvu dozu vakcine.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top