KCK nastavlja sa onlajn programima

Postavljeno: 10.07.2020

Tradicionalna manifestacija „Leto kulture“ koja je ove godine otvorena predstavom „Naša deca“, zbog proglašenja vanredne situacije u Kruševcu, biće nastavljena  u okviru onlajn programa „Dezinfekcija kulturom“, sa kojim je ovdašnji Kulturni centar započeo kada je u Srbiji uvedeno vanredno stanje

„Leto kulture 2020“ ove godine otpočelo je predstavom „Naša deca“ u Pionirskom parku,  a u međuvremenu  je predstavljen i 30.časopis „Putevi kulture“. Ostali programi planirani za ovaj mesec, zbog aktuelne epidemiološke situacije, ovdašnjoj publici biće dostupni onlajn.

 Publika će, dok traje vanredna situacija, kao i ranije imati prilike da onlajn pogleda preporuke uredništva za dobru knjigu, film, poruku dana. Od programa planiranih za ovaj mesec, između ostalog, u elektronskoj formi biće predstavljena izložba slika „Mesečeve priče“, planiran koncert Maestro benda zameniće takođe onlajn predstavljanje ovog muzičkog sastava, kao i već tradicionalne Belovodske rozete koja je otkazana do daljnjeg.

Da li će i ostale manifestacije koje se tradicionalno organizuju u julu, ove godine biti otkazane, zavisiće od u tom trenutku  epidemiloške situacije, tako da je još uvek neizvesno da li će biti organizovana manifestacija „Stanislav Binički“, te obeleževanje dana posvećenog Bogorodici Trojeručici, slavi kruševačkih pesnika.

Inače, Kulturni centar Kruševac obaveštava građane koji imaju kartu za otkazan koncert Nine Badrić, da povraćaj novca mogu mogu ostvariti na blagajni bioskopa „Kruševac“, svakog radnog dana , od 15 do 20 časova.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top