Kafica sa Redakcijom KruševacGrada

Postavljeno: 02.05.2023

Dragi čitaoci, Redakcija portala KruševacGrad Vas poziva na još jednu kaficu i druženje, koja će biti organizovana u sredu, 3. maja u 17 i 30 časova, u Restoranu Napredak ex Vinjak 5, koji se nalazi kod Napretkovog stadiona u Kruševcu. U želji da bolje razumeju potrebe i probleme svojih sugrađana, novinari redakcije portala Kruševac Grad organizuje ovu neformalnu priliku za razgovor i druženje.

Sugrađani koji stanuju u naseljima Bivolje i Dedina, ali i svi zainteresovani iz ostalih delova grada su dobrodošli da se pridruže u opuštenoj atmosferi Restorana Napredak, gde će moći da pričaju o svemu što ih muči ili zanima, a da se tiče lokalne zajednice. Bez obzira da li se radi o saobraćajnim, komunalnim problemima, pitanjima zdravstvene zaštite ili ekonomskim izazovima, novinari će pažljivo saslušati svaku priču, a one najznačajnije će istražiti i objaviti na portalu KruševacGrad.

Inače, druženje sa sugrađanima deo je projekta “Mediji po meri građana“, fondacije Slavko Ćuruvija, u kome učestvuje naš medij.
U narednim mesecima, naša redakcija organizovaće okupljanja sa sugrađanima i iz ostalih naselja Kruševca kao što su Bare, Ujedninjene Nacije, Pejton, Prnjavor, Bagdala…

Vidimo se!
Vaš KruševacGrad

Ostale vesti

back-to-top