Gradski odbor SSP: “Struja naša nasušna”

Postavljeno: 12.01.2022

Da je „ekonomski tigar doživeo energetski kolaps”, da je zbog problema u termoelektrani Nikola Tesla bez struje ostalo 126 hiljada ljudi, te da nam se bliži ničim opravdano poskupljenje struje, upozorava se u saopštenju za javnost Gradskog odbora Stranke slobode i pravde

–  Stručnjaci iz oblasti energetike i finansija kažu da EPS ne posluje dobro i da je to izvor svih problema sa snabdevanjem – navodi se u saopštenju SSP Kruševac u kome se konstatuje da havarije i akcidenti koji se učestalo dešavaju u našem elektroenergetskom sistemu pokazuju da se njime ne rukovodi dobro i da je to posledica loše odabranih kadrova od strane vlasti.

-Kada bi EPS prestao da bude ispostava za zapošljavanje partijskih poslušnika, situacija bi bila drugačija. O ozbiljnosti i kredibilitetu partijskih „stručnjaka“, koji su na ključnim pozicijama u EPS-u govori činjenica da struju izvozimo, pa je ponovo uvozimo po većoj ceni.  To sve naravno ide na teret građana i naših džepova – kaže se u saopštenju u kome se kritikuje i najava poskupljenja struje “u sred pandemije i grejne sezone”.

-Cena uglja nije veća nego što je bila, a ni ozbiljne reforme energetskog sistema nisu urađene. SNS je na vlasti 10 godina i još uvek priča o problemima u prošlom vremenu. Koliko narod košta ta neodgovornost i nestručno poslovanje videćemo od prvog februara kada je najavljeno poskupljenje struje – dodaju u SSP-u, pozivajući građane da u aprilu “neodgovornim VD partijskim činovnicima SNS” na izborima “daju otkaz”.

N.B.

 

Ostale vesti

Komentari

  1. Nn kaže:

    Ne iznosite gluposti i lazi. Mada i ne cudi me sto tako pricate, jer vi samo znate da lazete i folirate, to ste dokazali samo tako.

1 thought on “Gradski odbor SSP: “Struja naša nasušna”

Comments are closed.

back-to-top