Goleada Napretka protiv tima iz Bugarske

Postavljeno: 04.07.2021

Posle utakmice protiv Rabotničkog na kojoj su mreže mirovale, kruševački superligaš je, pripremajući se za novo prvenstvo, u Pehčevu pobedio ekipu bugarskog drugoligaša Neftohimika sa 6:0, mada je mogao i do dvocifrenog reultata

Ako smo za prvu kontrolnu utakmicu Napretka na pripremama u Severnoj Makedoniji konstatovali da su nedostajali samo golovi, sada ih je bilo čak pola tuceta protiv protivnika iz Bugarske. Od početka utakmice bilo je jasno koja će ekipa dominirati na terenu, pa je bilo samo pitanje kojim će se rezultatom takav odnos snaga na kraju materijalizovati.

Doduše, na prvi gol čekalo se pola sata, pošto Bačanin i Kotlajić nisu iskoristili svoje idealne prilike. Ali, novajlija Krstić nakon toga jeste, precizno sa ivice kaznenog prostora ciljajući gornji desni ugao gola Orlinova. Bez obzira na nastavak inicijative, do kraja prvog poluvremena Kruševljani su ostali na tom golu prednosti.

U drugom se na terenu pojavila nova ekipa, koja je očigledno bila sjajno golgeterski raspoložena. Milošev je čak tri puta zatresao mrežu Neftohimika (u 56, 60. i 75. minutu), dok se Milošev dva puta upisao u listu strelaca (u 62. i 84. minutu).

Ubedljivo su Kruševljani slavili, ne ostavljajući Bugarima ni tračak nade da im se na bilo koji način mogu suprotstaviti. Trener Milan Đuričić ponovo je bio u prilici da isproba praktično ceo tim, tako da su se na terenu pojavili Vasiljević, S. Jovanović, Spremo, Mršić, Kerkez, Tomić, Krstić, Marjanović, Kotlajić, Kočić, Bačanin, Jordanov, Dabić, Ćuković, J. Marinković, Milovanović, Pantić, Ivanić, Stevanović, Đ. Jovanović, N. Marinković, Milošev, Rašković i Laban.

S.M., foto: FK Napredak

Ostale vesti

back-to-top