GO SSP: Ko je odgovoran za Kosovsku ulicu?  

Postavljeno: 25.11.2022

Sa rekonstrukcijom Kosovske ulice otpočelo se 8. jula, rok za završetak radova bio je 45 dana, što znači da je ulica trebalo da bude završena 23. avgusta. Posle tri meseca od probijanja roka, pitamo ko je odgovoran- navodi se u saopštenju koji je Gradski odbor Stranke slobode i pravde prosledio medijima.

Danas je 25. novembar. Tri meseca probijenog roka, a ulica i dalje nije završena. U ovih 140 dana, stanovnici Kosovske ulice su dočekali da ne mogu da izađu iz svojih dvorišta, gaze blato, ne mogu automobilima da priđu do svojih kuća. Kruševljani u celini su dobili saobraćajni haos, potpuno zakrčenje centra grada, nemogućnost da na regularan način stignu do Hitne pomoći Kruševac i gradske bolnice. U međuvremenu je i centar grada bio zatvoren zbog požara, te je saobraćajni klopas dostizao vrhunac kažu u toj stranci.

Između ostalog, GO SSP pita nadležne kada će Kosovska ulica biti otvorena, zašto su probijeni rokovi rekonstrukcije, da li izvođač radova plaća gradu penale za kašnjenje, kada će služba hitne pomoći biti dostupna najkraćim putem građanima Kruševca,  koliko će još stanovnici te ulice biti zarobljeni, te gde je novac namenjen za rekonstrukciju.

Verujemo da će po starom dobrom običaju, Gradska uprava Kruševac i aktuelna SNS gradska vlast pobeći od odgovornosti i pokušati da spinuju stvarnost i realnost i da već imaju spremnu sjajnu priču za manipulaciju građanima Kruševca – navodi se u saopštenju GO SSP.

 

Ostale vesti

Komentari

  1. marko kaže:

    Neverovatno je da ova vlast nije u stanju da jednu običnu ulicu odradi kako treba a da se ne ugrade. Mislim da je vreme da odu i da dođu neki novi ljudi.

1 thought on “GO SSP: Ko je odgovoran za Kosovsku ulicu?  

Comments are closed.

back-to-top