Fudbaleri Trayala najavljuju prvu prolećnu pobedu

Postavljeno: 09.03.2023

U 23. kolu Mozzart Bez Prve lige Srbije fudbaleri Trayala u nedelju (16 h) dočekuju Grafičar.

Nije krenulo po planu, u prva tri prolećna kola osvojili su Gumari samo bod, ali na današnjoj konferenciji za medije,  preovladavao je optimizam.

-Iz iskustva u Trayalu, mogu da kažem da smo znali da budemo najbolji, kad je bilo najteže. I nadam se da smo svi tu lekciju „utvrdili“. Zdravstveni bilten se popravlja, a svaki igrač nam je jako bitan. Odsutan će duže biti samo mladi Džof Osman (prelom noge), a uveren sam da će ostali „roviti“ biti na raspolaganju i pružiti maksimum, jer sada je neophodna puna mobilnost – ističe šef stručnog štaba Miljojko Gošić.

Pod Bagdalu stiže Grafičar, trenutno trećeplasirani tim na tabeli Prve lige Srbije. Poput Trayala i nedeljni protivnik je u krizi rezultata. Vezao je na startu prolećne sezone tri poraza.

-Očekuje nas, bez sumnje, teška utakmica, ali verujem u pobedu. Grafičar je, po meni, jedna od tri najbolje ekipe u ligi, ali igramo na domaćem terenu, pred našim navijačima i mi treba da se pitamo za rezultat. Nismo stratovali shodno očekivanjima, ali u fudbalu nikada ne možeš biti siguran da će se planovi ostvariti. U svakom slučaju, ima vremena da nadoknadimo propušteno, za početak, da pobedimo u nedelju – optimista je Ilija Stojanović, jedan od aduta za predstojeći prvenstveni okršaj u Kruševcu.

 

Ostale vesti

back-to-top