Fudbaleri Duela brojali do 12 protiv Nišlija

Postavljeno: 31.08.2021

Fudbaleri krusevackog Duela u 3.kolu Lige RIS , u konkurenciji pionira, slavili su kao domaćini protiv niškog FK Železničar Kopernikus 12:0. Najbolji pojedinac bio je David Milovanović sa pet golova.

– Bitno je da smo trijumfovali i da nam, za sada, nema ravne u ligi. Smatram da  smo bili mnogo ubedljiviji od rivala, a manje je bitno ko je najviše golova postigao. Na sledećoj utakmici biće neko drugi, a ne ja – skroman je David Milovanovic.

U dvomeču kruševačko-niškog derbija petlići Duela su podelili bodove 0:0, a pri tom nisu iskoristili sedam ili osam zicera.

– Ovde se istakao golman Železničara, ali sveukupno mi smo zadovoljni učinkom naše dece. Već posle trećeg kola istakli su kandidaturu za šampionsku titulu – smatra sportski direktor Kruševljana Borislav Zogović.

I trener Slobodan Filipović Rus je impresioniran zalaganjem, posebno postignutim golovima pionira.

– Fudbal se igra za golove. Kada na kraju meča pogledate semafor i 12:0 za Duel, radost i sreća su utoliko veći što imate ovako talentovanu generaciju. Očekujemo još bolje mečeve od pomenuta dva sa rivalom koji nije za podcenjivanje – kaže Slobodan Filipović Rus.

Lj.Marković

 

Ostale vesti

back-to-top