Kadeti Napretka izgubili od Partizana: Iz pobede u poraz!

Postavljeno: 31.08.2021

Kadeti Napretka pretrpeli su i treći poraz ove sezone, gostujući Partizanu, posle rezultatskog preokreta, sa 2:1. U idućem kolu, u derbiju začelja, dočekuju beogradsku Adu

U trećem kolu kadetske lige Srbije Napredak je gostovao u Beogradu Partizanu. I, bio je nadomak iznenađenja. U prvom poluvremenu golova nije bilo, ali su u nastavku Kruševljani bili ti koji su poveli i to preko Dobrosavljevića u 67. minutu.

Međutim, „držali“ su se kadeti Napretka do 72. minuta, kada je Ivić izjednačio rezultat. Još jedan rezervista u redovima „crno-belih“, Rakonjac, u 80. minutu donosi potpuni rezultatski preokret i postiže gol za pobedu Partizana sa 2:1.

Bez obzira na borbenost i generalno solidnu partiju, Napredak je još jednom ostao bez bodova, pa su Kruševljani ostali na začelju tabele. Jedino je ispod njih ekipa Ade iz Beograda, čija je odbrana u prethodna tri kola kapitulirala čak 21 put!

I, upravo će se ove dve ekipe susresti u međusobnom duelu u narednom kolu u utakmici koja se igra u Kruševcu. Napredak nema pravo na grešku!

S.M.

Ostale vesti

back-to-top