FK Napredak pred put u Antaliju

Postavljeno: 16.01.2020

Pripremajuće se za nastavak prvenstva Super lige Srbije, fudbaleri Napretka provešće dve radne nedelje u Antaliji. Na put kreću u subotu

Fudbalsko proleće počeće i ove godine pre onog kalendarskog, s obzirom da je nastavak superligaškog šampionata zakazan za 15. februar. Pripremajući se za to „drugo poluvreme“, fudbaleri Napretka u subotu putuju u Antaliju, gde će naredne dve nedelje biti na pripremama. 

Prema rečima šefa stručnog štaba Ivana Stefanovića, put Antalije kreće 26 igrača. Na spisku putnika su Andrijanić, Jordanov, Aksentijević, Stević, Spremo, Ćuković, Milovanović, Obradović, Pajović, Rašković, Eskić, Đorić, Vušurović, Gavrić, Markoski, Baha, Ožegović, Bjeloš, Deljanin, Obradović Nikola, Mitić, Desančić, Ilić, Babić i Džinović. 

– Igrači su do sada odlično radili i vrlo sam zadovoljan njihovim angažovanjem. U Antaliji nastavljamo rad, uigravamo tim na svim linijama. Odigraćemo i četiri prijateljske utakmice, sa jakim protivnicima: FK Zira (Azerbejdžan), Botev (Bugarska), LSK Lodž (Poljska) i Tom Tomsk (Rusija) – kaže Ivan Stefanović.

U nastavku prvenstva Napredak može da računa i na prva pojačanja. To su Dušan Stević, Milan Vušurović i Miloš Mijić.

Dušan Stević, bivši fudbaler Radničkog iz Kragujevca, Rabotničkog i Rada, igra na poziciji desnog beka:  

– Došao sam u dobar i stabilan klub i nisam se uopšte dvoumio. Nadam se da ću opravdati poverenje struke i ljudi i klubu i nadam se da ćemo izboriti plasman u plej of i gornji deo tabele, a na meni je da se dokažem i pokažem svoje kvalitete.

U ekipu je i novajlija Milan Vušurović:

– Prvi put sam u Superligi Srbije, tako da je ovo za mene novo iskustvo. Ovo je zdrava sredina i dobar klub. Nadam se da će pripreme u Antaliji proteći u najboljem redu, a zajednički cilj svima je da izborimo plej of.

Nakon povratka, 8. februara, uslediće pripremna utakmica sa ekipom iz Jagodine, a prvu utakmicu u nastavku prvenstva, Napredak će igrati sa Javorom iz Ivanjice.

Ostale vesti

back-to-top