Dežurstva na Dan državnosti

Postavljeno: 14.02.2022

Povodom Dana državnosti, mnoge institucije neće raditi 15. i 16. februara. Međutim, dežurne službe Doma zdravlja Kruševac radiće tokom praznika, kao i dežurna pošta. Marketi i tržni centri rade normalno

Dom zdravlja, radiće sledeće dežurne službe:

– Kovid ambulanta će 15. i 16. februara raditi od 7 do 22 časa.

– Vakcinacija protiv kovida u Dijagnostičkom centru neće raditi 15. februara, ali će 16. februara raditi od 7 do 15 časova.

– Služba hitne medicinske pomoći, kao i služba za zdravstvenu zaštitu dece i omladine radi neprekidno tokom praznika.

– Ambulanta u dijagnostičkom centru i Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu oba dana rade od 7 do 20 časova.

– Ambulante u Konjuhu, Velikim Kupcima i Velikom Šiljegovcu će raditi oba dana, ali od 7 do 13.30 časova.

Pošta: Za pošte u Rasinskom okrugu 15. i 16. februar su neradni dani, s tim što će glavna pošta u Nemanjinoj ulici broj 2 dežurati od 8 do 15 časova. Banka Poštanska štedionica takođe, neće raditi u ovom periodu.

Gradska toplana: Na distribuciji toplotne energije radiće se standardno, dok će 15. i 16. februar biti neradni dani za naplatna mesta u Brijanovoj 12, Jastrebačkoj 13 u Lazarici i Ulici Kralja Aleksandra ujedinitelja 24 u Rasadniku. Gradska toplana je zbog praznika produžila rok za popust prilikom plaćanja računa.

Vodovod Kruševac: Tokom praznika organizovana dvadesetčetvoročasovna dežurstva, ali Vodovod Kruševac neće raditi 15. i 16. februara.

Javno komunalno preduzeće Kruševac: Naplatna mesta JKP Kruševac neće raditi tokom praznika, ali će službe za iznošenje smeća raditi normalno.

Marketi i tržni centri: Maxi, Roda, Lidl i DIS rade normalno. Kruševac Shopping Park takođe radi tokom praznika, te je jedan od zaposlenih rekao „nažalost, radimo“.

L.S.

Ostale vesti

back-to-top