„Čarapansko srce“ poziva na humanitarnu Vaskršnju akciju

Postavljeno: 13.04.2020

Humanitarno udruženje „Čarapansko srce“ pokrenulo je akciju prikupljanja novca za Vaskršnje pakete za bolesnu decu, decu sa smetnjama u razvoju i decu iz socijalno ugroženih porodica

To kruševačko humanitarno udruženje je preko društvenih mreža pozvalo humane ljude da doniraju novac za pomenute pakete, uz napomenu da se akcija sprovodi uz poštovanje svih pravila socijalnog distanciranja.

– Cilj naše humanitarne akcije „U srcu vere je humana ljubav” je digitalna organizacija i dostava humanitarnih Vaskršnjih paketa. U želji da poštujemo sva pravila, socijalnu izolaciju, i bezbednost, naročito dece u trenutku ove epidemije, kao i njihovih roditelja, ova akcija je zamišljena bez fizičkog kontakta članova tima, donatora kao i primalaca paketa – napominju u ovom Udruženju. 

Oni koji žele da doniraju novac to mogu da učine preko onlajn bankarstva, a u izuzetnim slučajevima odlaskom u filijalu banke.

Udruženje će prikupljeni novac krajem nedelje uplatiti na račun Besplatna Dostava Krusevac, firme koja je nakon toga u obavezi da do Velikog petka,  odnosno do trenutka vikend policijskog časa dostavi, uz korišćenje sve zaštitne opreme, maski i rukavica, Vaskršnji paket ispored domova porodica kojima je ova pomoć namenjena, 

Cilje je da se do Velikog petka prikupi 40.8476 dinara koji će biti upotrebljeni  za pravljenje 16 paketa.  

Račun udruženja “Čarapansko srce” je 200-3122560101019-36, Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd.

Za sva pitanja možete pozvati Snežanu Popović na broj 064 021 99 00 ili se možete obratiti preko fejsbuk stranice udruženja “Čarapansko srce”.

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top