Bostandžija Zlatko Lisinac pobedio sušu

Postavljeno: 29.07.2021

Među mnogim poljoprivrednicima koji u Kruševcu prodaju bostan, papriku i paradajz, po kvalitetu se izdvaja Zlatko Lisinac iz Donjeg Stupnja, opština Aleksandrovac

 On i supruga Dragica godinama snabdevaju potrošače u naselju Rasadnik u Kruševcu.

Svake godine lubenice i dinje proizvodino na jednom hektaru. Ovom prilikom, kao i ranije, imamo dobar rod. Svima, međutim, smetaju visoke temperature. Ono prži, a ja gasim, a rezultat je vidljiv. Ovde sam sa suprugom i za sada je sve u najboljem redu – rekao je Zlatko Lisinac.

Vrsni poznavalac posla, od kog pristojno živi višečlana porodica Zlatka Lisinca, kada zatreba daje i savete potrošačima.

Ima nekih koji radije kupuju manje lubenice, a ja im najiskrenije savetujem da je bolje da kupe veće i teže. Ne zbog mene, već je u praksi potvrđeno da su teže kvalitetnije, što su mi i potrvrdili svi kad su me poslušali – dodaje on.

I dok je Zlatko razgovarao sa nama, supruga Dragica je bila na usluzi narodu koji je pazario.

Ništa mi teško ne pada u ovom poslu. Važno je da svi potrošači budu zadovoljni – dodaje Dragica.

Zlatko Lisinac je lane iz Beograda imao mnogo poziva kako bi i Beograđane snabdeo lubenicama u vreme kada ih nigde nije bilo.

Bio je kraj sezone bostanu. Nisam mogao da udovoljim. Izvinjavao sam se po celi dan na telefon, ali pokušaću ove godine da i njih zadovoljim – poručuje Zlatko Lisinac.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top