Blokiran rad servera Gradske uprave, krivična prijava protiv NN lica

Postavljeno: 07.04.2021

Nakon što je u ponedeljak (5. april) otkriveno da je blokiran rad servera u Gradskoj upravi, podneta je krivična prijava protiv NN lica. U Gradskoj upravi kažu da bez obzira na postojeće probleme, rad gradskih službi nije ugrožen

Kada su pre dva dana službe Gradske uprave ustanovile da ima problema sa funkcinisanjem servera, gradonačelnica je istog dana dala izjavu za pojedine lokalne medije, da bi nakon insistiranja ostalih medija da dobiju informaciju o čemu se zapravo radi, saopštenje stiglo na još nekoliko adresa redakcija.

U saopštenju koje je našoj redakciji dostavljeno, nakon objavljivanja ovog teksta, navodi se da je “zbog problema u funkcionisanju servera Gradske uprave Kruševac koji su uočeni u ponedeljak podneta krivična prijava protiv NN lica”, te da su u koordinaciji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Kruševcu na rasvetljavanju slučaja i pronalaženju počinioca angažovane Policijska uprava, Bezbedonosno – informativna agencija i Služba za visoko tehnološki kriminal.

Navodi se i da, bez obzira na postojeće probleme, rad gradskih službi nije ugrožen i da se sve aktivnosti obavljaju neometano.

 

D.P.

Ostale vesti

back-to-top