“Behtel Enka” – Potrebni podugovarači i radnici za Moravski koridor

Postavljeno: 07.04.2021

Regionalna privredna komora obaveštava privrednike da je “Bechtel Enka” dala mogućnost registracije zainteresovanih podugovarača, radi eventualnog učešća u radovima na Moravskom koridoru

Istovremeno Gradska uprava Kruševac navodi da sugrađani koji žele da rade kod tog poslodavca prijavne formulare mogu da dobiju u svojim mesnim zajednicama.

U obaveštenju ovdašnje RPK je navedeno da zainteresovani privrednici mogu da se registruju na sistem te kompanije po pozivu, kada budu kontaktirani od strane odeljenja za nabavku ili bez poziva, što podrazumeva onlajn registraciju koju prati mejl jedinice za podugovarače.

“Behtel Enka” je pozvala kompanije da interesovanje izraze slanjem mejla Miodragu Čučkoviću, administratoru za ugovore na mejl [email protected]
Navedeno je i da je link za registraciju: https://cloud.enka.com/supplier/.

Privednici koji su zainteresovani da sarađuju na projektu izgradnje Moravskog koridora u pomenutom mejlu treba da navedu puno ime i adresu kompanije, podatke kontakt osobe, matični broj, PIB ili broj lične karte, ukoliko je reč o privatnom licu, čime se kompanija bavi, te za kakve poslove ili nabavku je zainteresovana.

Na nedavnom sastanku predstavnika kompanije “Behtel Enka” i Grada Kruševca, razgovaralo se o profilima radnika koji nedostaju toj kompaniji, nakon čega je saopšteno da sugrađani koji žele da rade na Moravskom koridoru mogu da se jave svojim mesnim zajednicima u kojima se nalaze prijavni formulari, ili upravi preduzeća.
Podsetimo da kompanija “Behtel Enka” nedaleko od Kruševca gradi kamp za više od 1.400 radnika, koji se prostire na 23 hektara.

Trenutno je na uređenju i održavanju kampa angažovano 60-tak radnika. U okviru kompleksa je i savremena laboratorija za ispitivanja kvaliteta podloge i asfalta koji će biti ugrađivani u Moravski koridor.

J.B.

Ostale vesti

back-to-top