Besplatne obuke za mlade Kruševljane

Postavljeno: 21.11.2023

Agencija za obrazovanje Akademija Čačak, Kancelarija za mlade i Gradska uprava Grada Kruševca organizuju Besplatne obuke za mlade, koje obuhvataju kurs knjigovodstva, kurs engleskog jezika B2 nivo, kurs nemačkog jezika B2 nivo, kurs relaks masaže i obuku za muško-ženskog frizera

Ovi kursevi će se realizovati u okviru projekta „Veštine i znanje za mlade grada Kruševca“ koji finansira Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije. Svaki će trajati po mesec dana, a nakon završetka svi učesnici se smatraju obučenima i dobijaju sertifikate Agencije za obrazovanje Akademija Čačak.

Obuke su namenjene svim mladim Kruševljanima od 18 do 30 godina starosti koji pohađaju srednju školu ili su studenti, nezaposlena lica, pripadnici osetljivih grupa i osobe sa invaliditetom, sa prebivalištem na teritoriji grada.

Prijave su otvorene do kraja nedelje, a realizacija kurseva će započeti u ponedeljak, 27. novembra. Dodatna pitanja i prijave zainteresovani mogu poslati na mejl [email protected], putem facebook-a, ili broja 069/610-941.

J. S.

 

Ostale vesti

back-to-top