Bez vode sa sistema Ćelije 4. juna

Postavljeno: 24.05.2022

Zbog planskih aktivnosti na magistralnom cevovodu vodosnabdevanje preko sistema Ćelije biće obustavljeno 4.juna (subota) u periodu od jedan sat iza ponoći do 20 časova istog dana, kada će voda biti sukcesivno puštana u sistem, obaveštavaju iz kruševačkog Vodovoda

U tom preduzeću očekuju da bi normalizacija u snabdevanju u svim prodručjima trebalo da se uspostavi do nedelje u 12 časova, uz napomenu da se nakon toga voda može koristi u sanitarne svrhea, a za piće tek nakon što Zavod za javno zdravlje objavi rezultate analiza.

Iz Vodovoda obaveštavaju i da će se u navedenom periodu, snabdevanje pijaćom vodom vršiti preko pokretnih i fiksnih cisterni, te da će to trajati sve do momenta proglašenja ispravnosti vode za piće od strane Zavoda. O rasporedu cisterni će građani biti blagovremeno obavešteni.

-Molimo sve naše korisnike da shodno našim planiranim aktivnostima na magistralnom cevovodu usklade sve potrebe, poslovne i ostale aktivnosti, pravovremenom pripreme potrebne i dovoljne količine vode za piće i druge potrebe i usklade sa novonastalom situacijiom – navodi se u saopštenju Vodovoda.

Svi korisnici mogu dodatne informacije dobiti pozivanjem broja: 037/415-301, kao i 064/824 95 00 i 0800/303 037

S.M.

Ostale vesti

back-to-top