Napredak i Trajal sledeće kolo igraju u gostima

Postavljeno: 04.06.2020

I Napredak i Trajal svoje prvenstvene utakmice igraju već u petak na gostujućim terenima. Voždovac u Beogradu od 20 sati dočekuje Napredak uz direktan prenos na Televziji Arena Sport 1, dok se utakmica između Zlatibora i Trajala igra od 17.30 na stadionu Švajcarija

U 28. kolu Superlige Srbije, Napredak sutra od 20:00 sati gostuje Voždovcu u Beogradu. Šef stručnog štaba Dragan Ivanović očekuje dobru utakmica sa respektabilnim protivnikom, najavljujući kako će u Napretku priliku da zaigraju dobiti i neki novi igrači, pa je to i prilika da se na terenu vidi kakvim potencijalom raspolažu:

– Veliko poštovanje imamo prema FK Voždovac, zbog svega što čine u poslednjih nekoliko godina sa afirmacijom mladih igrača. Igrom su poslednjih nekoliko sezona u plej-off-u i na dobrom su putu kao klub da prave dobre rezultate. Idemo ekipi koja je željna igre, ima poseban stil igre, i trudićemo se, bez obzira na kadrovske probleme, da pružio svoj maksimum.

U sastavu Napretka, zbog povreda, neće biti Milovanovića, Pajovića i Bahe. Asistent trenera Trivo Ilić kaže da ostali raspoloživi igrači spremno dočekuju utakmicu:

– Voždovac ima specifičan stil igre zbog terena na kome igraju. Alibi ne može da bude da su igrači Voždovca navikli na teren sa veštačkom travom, je kada krene igra od prvog minuta sve to pada u zaborav i imate jedanaest na jedanaest igrača. mi dočekujemo spremno sutrašnju utakmicu.

Fudbaler Napretka Nikola Aksentijević, veruje da Napredak – ukoliko ponovi igru iz prethodne utakmice protiv Radničkog – ne treba da strepi za ishod.

– Vožovac je dobar tim, sa odličnim pojedincima, ali i mi imamo dobre pojedince i dobar smo tim, tako da ako pokažemo partiju kao protiv Niša možemo da očekujemo povoljan rezultat.

Utakmica između Voždovca i Napretka igra se u prisustvu navijača, ali i uz televizijski prenos na Areni sport 1.

I Trajal nastavlja sa prvenstvenim mečevima. U okviru 28. kola Prve lige Srbije, na stadionu Švajcarija gostuje FK Zlatiboru. 

– Zdravstveni bilten nije na strani Kruševljana, biće to težak meč, ali posle 540 minuta bez postignutog gola, vreme je da napadači zatresu mrežu protivnika – rekao je trener FK Trajal Nenad Sakić pred utakmicu.

Meč se igra sutra (petak) od 17.30 sati, 

S.M.

Ostale vesti

back-to-top