Završna priredba predškolaca vrtića „Pčelica“

Postavljeno: 06.06.2023

U vrtiću „Pčelica“ juče je održana završna priredba predškolaca pod nazivom „Planeta se smeje, kad nas ljubav greje. Mališani su sa svojim vaspitačima izveli prigodan program, a pored ogromne želje i truda vaspitača i dece da se priredba tradicionalno realizuje na Slobodištu, to ove godine nije bilo moguće zbog loših vremenskih prilika. Kako se ne bi dovela u pitanje bezbednost i zdravlje dece, Ustanova je donela odluku da svaki vrtić, u svom prostoru, svečano organizuje mini-završne priredbe za ispraćaj svojih predškolaca iz vrtića

Prisutne je pozdravila Vesna Živković, direktorka Predškolske ustanove „Nata Veljković“ koja je posebno naglasila da nam u ovim vremenima najviše znače dečiji osmeh i ljubav.

– Gde su deca – tu je osmeh. A, pošto je osmeh jedina kriva linija koja sve ispravlja, kako reče veliki Duško Radović, danas iz Kruševca svi zajedno šaljemo poruku celom svetu – Dok je dece, ljubavi i osmeha, biće radosti, sreće i igre na ovoj planeti – završila je direktorka Živković.

Gradonačelnica Jasmina Palurović, izrazila je veliko zadovoljstvo što je prisustvovala priredbi najmlađih sugrađan.

– Vidovdanske svečanosti bez vas i vašeg osmeha i igre ne bi bile lepe i ne bi mogle da počnu. Vi ste budućnost Kruševca, vi ste budućnos Srbije… Budite vredni, radni i ponosni na vaše roditelje, na Kruševac, na Srbiju… Srećno na početku i tokom školovanja, svima želim puno uspeha i sve najlepše – rekla je Palurovićka.

Izvor: Gradska uprava

 

Ostale vesti

back-to-top