U toku javna rasprava o Nacrtu plana razvoja opštine Ćićevac

Postavljeno: 11.10.2022

Opštinsko veće opštine Ćićevac je odlučilo da uputi Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Plana razvoja opštine Ćićevac za period od 2023. do 2029. godine. Javna rasprava traje od 5. do 24. Oktobra, a 19. oktobra će, u okviru javne rasprave, biti održana javna tribina, u prostorijama Opštine Ćićevac.

Opština Ćićevac poziva građane i građanke da učestvuju u Javnoj raspravi i na taj način doprinesu da ovaj važan dokument, koji će služiti kao osnova za budući razvoj opštine Ćićevac, bude što sveobuhvatniji i kvalitetniji. Sva dokumenta o izradi Plana razvoja I Javnoj raspravi zainteresovani mogu naći na sajtu projekta http://planrazvojacicevac.evrokontakt.org/

Projekat “Izrada Plana razvoja opštine Ćićevac“ su izradili i u partnerstvu implementiraju Udruženje građana za podršku evropskim integracijama “Evrokontakt“ iz Kruševca i Opština Ćićevac. Projekat je odobren za finansiranje kroz Poziv za dodelu grantova za partnerske inicijative između organizacija građanskog društva i jedinica lokalne samouprave, u okviru projekta Vlade Švajcarske „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT“ koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative iz Beograda.

J.B.

 

Ostale vesti

back-to-top